Suquet d'escórpora de Marc Esteve - Vianda.cat

suquet d'escórpora marc esteve

Encetem nova sèrie de vídeos dedicada als peixos amb la recepta de suquet d’escórpora de Marc Esteve, xef del Port de la Cala (Lloret de Mar). En Marc va aprendre a cuinar de la mà de la seva àvia. Fa una cuina de cassola, com l’anomena ell, basada en un bon sofregit.

En el cas d’avui, en Marc segueix la recepta del suquet de pescadors però hi incorpora un sofregit d’all i tomata confitada i hi posa aigua mineral en comptes d’aigua salada. Escull l’escórpora (que ell anomena gallina), un peix de roca i de carn forta, que no es desfà, i que desprèn molta gelatina, que fa més bo el suquet.

El xef és partidari de no sobrecarregar aquest plat amb gaires ingredients i, això sí, ho acaba amb una picada i un allioli negat que acaben de lligar el plat i li donen un punt més potent. No us perdeu el primer vídeo d’aquests sèrie de peixos!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra