Restaurant Portolés - Vianda.cat

Restaurant Portolés

Al Restaurant Portolés hi menjareu cuina tradicional catalana de l’autèntica. Aquí no hi ha menús de migdia sinó plats a un preu molt raonable (entre 3€ i 5€) que podeu combinar com més us vingui de gust. Ens recorda una mica al Gelida o al Vilaró, on la carta també és una llista de receptes de tota la vida.

Vam menjar unes escarxofes al vapor. Ens agrada xuclar fulla a fulla fins a arribar al cor tendre i suculent de l’escarxofa.

Restaurant Portolés

També vam fer una amanida de xató. De molt bona qualitat el bacallà i la tonyina, i la quantitat justa de salsa que semblava feta a casa i no pas de pot.

Restaurant Portolés

De segon, un platillo de coll de xai, molt especiat. La salsa un pèl líquida però anava perfecte per aixafar-hi les patates molt ben cuites.

Restaurant Portolés

També un verat en escabetx boníssim! Trossos grossos de peix i una salsa amb molt de romaní.

Restaurant Portolés

Amb dues canyes i un quart de vi negre ens va sortir per uns 12€ per cap, més o menys com un menú de migdia dels habituals. Un restaurant de cuina catalana a Barcelona molt recomanable, ple de clientela autòctona i no pas de guiris com passa en alguns d’aquests establiments històrics de la ciutat.

Fotos: Roger Lleixà

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra