Restaurant Obsessions Poble Sec

restaurant obsessions poble sec

El restaurant Obsessions és una bona alternativa a Poble-ec davant l’oferta saturada de pintxos del carrer Blai. Si busqueu espais diferents al barri, us recomanem que feu un cop d’ull a aquesta proposta, que s’uneix a altres de ja conegudes com el Palo Cortao, al mateix carrer, el Giraluna, La Trifula o La Chana, entre d’altres.

Fa poc que el restaurant ha canviat l’emplaçament del Raval pel Poble-Sec, al carrer Nou de la Rambla. Ofereix una carta de petits plats molt originals i alguns de més clàssics però reinventats.

Per exemple, vam menjar uns daus de salmó molt refrescant i tendre amb pa d’anet; i una mousse d’escarxofa amb pernil cruixent, excel·lent combinació de textures i bona presentació.

restaurant obessions poble sec

Ens van venir ganes de tastar més platets. Una tosta (com l’anomenen ells) de seitons amb peres al vi que feia plorar de bona; i una altra de formatge de cabra amb confitura de tomata, potser menys sorprenent.

restaurant obsessions poble secrestaurant obsessions poble sec

Tampoc no ens podíem deixar les croquetes. Sempre són arriscades d’escollir en un local que no coneixes però en aquest cas van ser tot un encert: de pernil, carn d’olla, bacallà i ceps (la de més puntuació, pel nostre gust).

restaurant obsessions poble sec

Quedava molt poc lloc per a les postres però no ens en vam poder estar: tiramisú. Ens havien advertit que el cuiner, en Joan, era, d’ofici, pastisser i això es va notar en el resultat. La presentació era del tot original: el cafè, gelat; el melindro, moll també de cafè; i el mascarpone cobrint-lo com si fos més aviat una sopa espessa. Per sobre, encenalls de xocolata.

restaurant obsessions poble sec

Amb tres copes de vi A21, de Maset Plana, el compte ens va sortir per uns 18€ per cap, gens exagerat per la qualitat del restaurant i pels temps que corren.

Fotografies: Roger Lleixà

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra