El restaurant La Taverna de Sant Pere Pescador és un bon lloc on anar a sopar baratet i bo un cap de setmana, o bé on fer un menú de migdia de bona relació qualitat i preu. A més, el tracte és proper, cosa que es troba a faltar últimament. No sabíem de cap lloc de fiar a Sant Pere, ara ja el tenim apuntat!
Els de Vianda hi vam anar a fer el menú de 15 € un dissabte a la nit, que acaba sortint per uns 17€ si hi afegim una copa de vi, perquè la beguda no està inclosa. Ens agrada el menjar senzill i ben cuinat que hi fan.
De primer, un gotet d’escuma de pebrot del piquillo i esbergínia, amb una capa de formatge i una d’olivada, una reconstrucció excel·lent de l’escalivada molt esponjosa!
També una amanida de salmó, més justeta ja que el peix no era fresc ni tampoc fumat de qualitat.
De segon, un turbot sencer amb patata i ceba al forn. Correcte, ben cuit i amb dues gambes fresques per sobre.
D’altra banda, unes galtes de porc (dues!!) desossades i cuites al vi negre. Gustoses i meloses, acompanyades d’unes patates laminades i fregides originals.
De postres vam llançar-nos al més saludable: carpaccio de pinya i sopa de maduixes amb gelat de vainilla. Refrescant i ideal per tancar un bon sopar.
Fotografies: Roger Lleixà
Albert
M’agrada!