Restaurant La Taverna, Sant Pere Pescador

La Taverna

El restaurant La Taverna de Sant Pere Pescador és un bon lloc on anar a sopar baratet i bo un cap de setmana, o bé on fer un menú de migdia de bona relació qualitat i preu. A més, el tracte és proper, cosa que es troba a faltar últimament. No sabíem de cap lloc de fiar a Sant Pere, ara ja el tenim apuntat!

Els de Vianda hi vam anar a fer el menú de 15 € un dissabte a la nit, que acaba sortint per uns 17€ si hi afegim una copa de vi, perquè la beguda no està inclosa. Ens agrada el menjar senzill i ben cuinat que hi fan.

De primer, un gotet d’escuma de pebrot del piquillo i esbergínia, amb una capa de formatge i una d’olivada, una reconstrucció excel·lent de l’escalivada molt esponjosa!

Restaurant La Taverna Sant Pere Pescador

També una amanida de salmó, més justeta ja que el peix no era fresc ni tampoc fumat de qualitat.

Restaurant La Taverna Sant Pere Pescador

De segon, un turbot sencer amb patata i ceba al forn. Correcte, ben cuit i amb dues gambes fresques per sobre.

Restaurant La Taverna Sant Pere Pescador

D’altra banda, unes galtes de porc (dues!!) desossades i cuites al vi negre. Gustoses i meloses, acompanyades d’unes patates laminades i fregides originals.

Restaurant La Taverna Sant Pere Pescador
De postres vam llançar-nos al més saludable: carpaccio de pinya i sopa de maduixes amb gelat de vainilla. Refrescant i ideal per tancar un bon sopar.

Restaurant La Taverna Sant Pere PescadorRestaurant La Taverna Sant Pere Pescador

Fotografies: Roger Lleixà

Sobre l'autor

One CommentDeixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra