Restaurant La Perla - Vianda.cat

Restaurant La Perla

L’esmorzar de forquilla del Restaurant la Perla també és un dels clàssics de la ciutat. Una bodega que fa més de 50 anys que està oberta i en la qual podreu menjar la cuina catalana més tradicional. El local té aspecte de bar d’abans i la barra està plena de cassoles acabades de fer, un espectacle visual!

Restaurant La Perla

L’esmorzar, d’aquells que ja no cal dinar… ni gairebé sopar! Vam demanar uns callos amb cigrons i una salsa picant que ens va entusiasmar! El pa semblava de la fleca Serra, també de Poble-sec. Un pa amb crosta, ben parit!

Restaurant La Perla

Unes mandonguilles a la catalana perfectes quant a consistència i textura de la carn, molt especiades també. En canvi potser els faltava més harmonia conjunta amb la salsa, que duia bolets i pastanaga. Vaja, que hi faltava una mica de xup-xup.

Restaurant La Perla

En canvi, els peus de porc amb naps van ser excels! Amb un gust de canyella intens que ens va enamorar, i els naps, cuits al punt.

Restaurant La Perla

De postres, ens vam limitar a unes trufes de xocolata per acompanyar el cafè. No hi va faltar l’orujo per acabar de tancar l’àpat!

No és barat, això sí, però la qualitat s’ho val. Ens va acabar sortint per 27€ per cap (vi inclòs).

Un personal molt atent i amable, un tracte molt d’estar per casa, d’aquells que et fan sentir còmode. Entre la clientela, també gent “de tota la vida”, cosa que per a nosaltres sol ser indicatiu que el lloc val la pena.

Restaurant La Perla

La Perla és un referent pel que fa a cuina tradicional catalana a la ciutat de Barcelona. Un lloc per tornar-hi!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra