Restaurant la Bellvitja | VIANDA

Restaurant la Bellvitja

Al restaurant la Bellvitja hi reinventen la cuina catalana i presenten una carta petita però amb plats molt ben elaborats al bell mig del Raval.

Vam començar per un tàrtar de remolatxa i pebrot amb un ou fet de moniato que vam trobar molt original. Potser ens hi sobraven les patates palla que l’acompanyaven. Hi aportaven el toc cruixent però no entonaven gaire amb la frescor del plat.

Restaurant La Bellvitja

També vam demanar una amanida de carpaccio d’ànec amb pera i tòfona. Tallat un pèl massa gruixut l’ànec en comparació amb la pera. Els pinyons hi donaven un toc torradet molt gustós.

Restaurant la Bellvitja

Vam continuar amb uns cocotxes de bacallà amb salsa eruga (ruca) i cloïsses gallegues que va ser… impressionant! S’agraeix trobar peix ben cuit, sense passar-se del punt de cocció, als restaurants.

Restaurant La Bellvitja

De platillos, vam tastar el fricandó. Molt melosa la vedella i potent gràcies a les trompetes de la mort de la salsa.

Restaurant la Bellvitja

Vam decantar-nos pel que ens semblava més innovador de les postres: un hypocras (crema de formatge i taronja, pa de pessic cruixent i sorbet de vi negre i gerds), d’allò més sorprenent la combinació de gustos i textures; i unes altres de xocolata. No en recordem el nom però la combinació feia pensar en els after eight. No va impressionar tant com l’hypocras, que és un must!

Restaurant la BellvitjaPostres de xocolata

La suma, amb ampolla de vi blanc Mas d’en Pol (bona recomanació del cambrer, per cert) inclosa, pujava uns 35€ per cap.

La Bellvitja és un d’aquells llocs en què es pot anar un dia especial, quan no et fa res pagar una mica més perquè et serveixin un bon tiberi de qualitat. Cal remarcar l’atenció molt amable personal.

Fotografies: Roger Lleixà

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra