restaurant chicoa

restaurant chicoaJa és la segona vegada que volem anar a O’Retorno i fem tard perquè està tot reservat. Però teníem ganes d’anar a sopar i per això vam acabar escollint un dels clàssics de l’Eixample: el restaurant Chicoa. Havíem llegit que el seu plat fort era el bacallà i ens hi vam llançar de cap. L’esqueixada, tot i estar feta amb bon gènero, era desencantada: li faltava condiment d’oli i vinagre, per al nostre gust. El bacallà al pebre verd, però, no ens va defraudar, malgrat que, sovint, l’ús de la crema de llet als restaurants resulti decebedora. Tot això inclòs al menú de 23 euros. I la cirereta del pastís (fora de menú): I tant, un Montsant elaborat amb garnatxa negra que ens va sorprendre molt positivament.restaurant chicoa

Sobre l'autor

(3) Comments



Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra