Restaurant can Tenlí

I continuem amb el bacallà! En som uns grans amants, no es nota, no? 😛 Un cap de setmana d’aquests vam anar a tocar neu a les altituds de… l’Alt Empordà. Sí, sí, no cal anar a cap pista d’esquí d’aquestes tan freqüentades per rebolcar-se entre la blancor. Després d’una passejadeta, calia agafar forces i teníem clar on calia fer-ho perquè ens ho havien recomanat: restaurant can Tenlí de Maçanet de Cabrenys.

restaurant can tenlíSón famosos pel seu bacallà amb patates i tomata: una bona peça de peix enfarinada i fregida, patates laminades i també passades per la paella i conserva de tomata natural. Tot acabat amb un toc de forn, una delícia! Del menú de 24 euros vam escollir, com a primer plat, una amanida catalana amb uns bons talls d’embotit de qualitat. Les postres, ben casolanes: recuit amb mel o confitura de meló i xíndria. A millorar el vi del menú, d’aquells que fan pujar els colors a la cara…!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra