Restaurant Can Culleretes

Restaurant Can Culleretes

El Restaurant Can Culleretes és dels més tradicionals de Barcelona. De fet, ostenta el títol de primer restaurant més antic de Catalunya (1786) i el segon de l’Estat al llibre dels rècords Guinness. Si bé és un dels must quant a cuina tradicional (així ho havíem llegit), la veritat és que resulta un punt decebedor pel que fa a la qualitat i a l’elaboració dels plats.

Com que era la Diada, tenien menú especial a 18,5€, begudes a part. Vam demanar uns canelons, un pèl massa eixuts i poc cruixents.

Restaurant Can Culleretes

També un arròs a la cassola. El suc, tot i tenir molt de gust de peix, no lligava amb l’arròs, que semblava bullit i afegit a la salsa. L’amanida Culleretes, sense sorpreses.

Restaurant Can Culleretes

Restaurant Can Culleretes

De segon, una vedella molt melosa i ben cuita amb bolets (hagués estat bé trobar-ne uns quants més). A la salsa li mancava un punt picant però això ja és qüestió de gustos.

Restaurant Can Culleretes

El salmó (dos trossos!!) a la planxa era insípid i massa cuit. Sort que portava una mica de maionesa i de salsa de tomata a part per acompanyar. Els calamars a la planxa (veure primera imatge), en canvi, eren ben tous i gustosos però sense gràcia.

Restaurant Can Culleretes

De postres, res a destacar: mousse de maracuià, poc gustosa, flam de la casa…

En definitiva, un altre restaurant de cuina catalana que opta més per la quantitat que per la qualitat i l’elaboració dels seus plats. N’haguéssim pogut pagar 10 o 12 euros però en vam pagar 18,5 més la beguda. Creieu sincerament que costa tant de produir una bona salsa o un bon guisat? Continuarem la nostra cerca de la bona cuina de sempre a preu assequible.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra