Platillo d'ànec amb bolets de l'Abraham Simon-Ferré - Vianda.cat

Platillo d'ànec amb bolets de l'Abraham Simon-Ferré

Avui és el torn d’un dels platillos més clàssics: el platillo d’ànec amb bolets de l’Abraham Simon-Ferré, cuiner aficionat (però molt expert!) i autor del llibre Cassoles de Girona

L’Abraham explica molt detalladament tots els secrets d’aquest plat: un bon ànec, el sofregit, la picada, etc. El platillo d’ànec amb bolets és una recepta que se solia menjar en les festes assenyalades, després d’un primer plat (que solia ser d’arròs) i abans del rostit.

Si us agrada la cuina del xup-xup, no us perdeu el llibre de l’Abraham. Conté les receptes més clàssiques de les comarques gironines fetes amb cassola. La cuina catalana més autèntica d’aquestes terres explicada molt detalladament i de forma molt documentada. Bon profit!!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra