Platillo de peus de porc amb tripa de bacallà i cap i pota de Fermí Puig - Vianda.cat

Platillo de peus de porc amb tripa de bacallà i cap i pota de Fermí Puig

Avui toca platillo de peus de porc amb tripa de bacallà i cap i pota de Fermí Puig. A partir d’aquest plat, el gran xef, un dels màxims exponents de la cuina tradicional, ens explica com veu l’estat actual de la cuina de casa nostra.

“La cuina catalana tradicional necessita ser prestigiada”, diu Puig, que opina que cada vegada més trobarem la nostra gastronomia als restaurants que a les cases.

El xef assegura que els plats amb menuts tenen força adeptes avui en dia als restaurants i apunta com a causa el fet que ja no se’n cuinin tants a casa. Veu amb preocupació que les generacions més joves no hagin tingut accés a determinats gustos del receptari més tradicional perquè aquest referent acabarà perdent-se i difícilment podrem conservar una cuina que durant molts anys ha estat part de la nostra cultura. Amb tot, es mostra optimista i creu que encara no és hora de llançar la tovallola.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra