Menú de migdia del Mano Rota

Sempre que es parla molt bé d’un lloc nou, ens sorgeixen dubtes de si realment valdrà tant la pena o no. Per això, en aquest cas vam escollir el menú de migdia del Mano Rota per comprovar, sense deixar-nos-hi el jornal, si realment complia les expectatives o no. El resultat del tast, si hem de ser sincers, bo però sense gaires sorpreses. Potser, precisament, perquè era el ménu de migdia?

En primer lloc, vam trucar per reservar per a les 15:15h d’un divendres i ens van dir que era massa tard. Ens va sobtar una mica perquè els restaurants que ofereixen menú de migdia estan habituats a aquests horaris donat que molta gent plega a les 15h de treballar avui en dia. Insistint, van acabar cedint.

Un cop allà, cal dir que el servei ens va atendre bé. Hi havia dos plats de primer i dos de segon per escollir, i, curiosament, unes úniques postres. Hi entrava la beguda i el pa (de la fleca Serra, tir assegurat) i tot plegat costava 18 euros.

Una crema de verdures amb ou poché. Ens va agradar el contrast de textures entre la crema, més aviat consistent, i l’ou líquid.

Menú migdia Mano Rota

En canvi, el tàrtar de salmó ens va semblar fat i sense gràcia.

Menú de migdia Mano Rota

Els 10 punts se’ls va emportar la galta de vedella amb bolets per la melositat de la carn, els bolets de primera qualitat i la potència de la salsa, ben concentrada.

 

Menú de migdia Mano Rota

En canvi, la tonyina un pèl massa cuita per al nostre gust.

Menú de migdia Mano Rota

De postres, la mousse de xocolata i avellana va resultar un bon arrodoniment.

Manú de migdia Mano Rota
La conclusió és que es tracta d’una opció més de menú de migdia, això sí, de qualitat. Com ho podria ser la del Mirador del Palau que darrerament hem ressenyat.

Un dels xefs ens va convidar a anar un dia a la barra que tenen i provar un dels seus menús degustació. Un nou concepte, això de menjar a la barra, ens va dir. Potser s’haurà de provar per deixar-nos sorprendre de veritat i confirmar que el Mano Rota mereix que en cantin tant les excel·lències en blogs i perfils socials.

 

Fotografies: Roger Lleixà

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra