Llebre a la royal de Ca l'Arpa - Vianda.cat

llebre a la royal ca l'arpa

Us mostrem la recepta de llebre a la royal de Ca l’Arpa, elaborada pel seu xef, en Pere. Amb ell parlem de cuina de caça. Es tracta d’una cuina estrictament de temporada, ja que la caça només es duu a terme uns mesos determinats, molt apreciada pels paladars més exquisits.

En Pere explica també que la carn de caça s’ha de treballar molt, atès que sol ser més dura. Per això convé macerar-la i coure-la a poc a poc dins d’una cassola.

No us perdeu el vídeo en què veureu com en Pere prepara la llebre pas a pas!

Instruccions:

  1. Macereu la carn amb vi, una bresa i vi ranci durant 12 hores a la nevera.
  2. Rostiu la llebre a poc a poc i quan veieu que està cuita, atureu el foc i deixeu-la refredar. Desosseu-la i feu-ne una terrina posant-hi fetge d’ànec al mig.
  3. Coueu-ho tot al forn a 150ºC.
  4. Escaldeu les pastanagues i l’api-rave i saltegeu-los amb mantega, pebre i ginebró.
  5. Escalfeu la salsa de reducció d’ossos, prèviament lligada amb xocolata.
  6. Emplateu: espolseu cacau sobre el plat i afegiu-hi compota de poma. Acabeu-ho amb una rodanxa de llebre i foie i les verduretes.

Bon profit!

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra