L'Horta de Bellcaire - Vianda.cat

L'Horta de Bellcaire

Saber que avui dines a l’Horta de Bellcaire alegra el dia! Els menús d’en Pere són pura creativitat. És el mestre dels fogons d’aquesta zona. Les receptes catalanes o empordaneses de tota la vida es transformen en plats de nivell al seu restaurant. El menú de cuina tradicional, a 17€ (dt. a dv. migdia), és per plorar de bo! I els caps de setmana, el menú de temporada, a 29€ amb vi inclòs. La relació qualitat i preu és immillorable. L’esforç per pensar la combinació d’ingredients, sempre de proximitat, l’elaboració més que acurada i la presentació excel·lent dels plats es presencia a la taula i en tots els vostres sentits. Us assegurem que si aneu a l’Horta i tasteu la cuina que s’hi fa, aquests preus us semblaran barats!

Del menú diari, vam escollir el tàrtar de tonyina vermella amb amanida i torradetes (veure imatge superior). La tonyina estava mesclada amb tomata, una manera original de donar-li un punt de frescor.

Bona combinació d’un producte de temporada, la fava, amb els pedrers de pollastre confitats, condimentat amb una vinagreta de menta. Una amanida innovadora, qui sap si inspirada en la famosa amanida de faves, pernil i menta, ideada pel Motel.

L'Horta de Bellcaire

Que tendre el confit de cuixa d’ànec amb poma i lasanya de patates! Quanta estona devia haver estat coent-se a foc lent!

L'Horta de Bellcaire

Una xamfaina reinventada: el crocant de bacallà amb coulis de samfaina. Fugia de la clàssica salsa de xamfaina i dels arrebossats massa molls que sovint trobem a menús de migdia. Aquí es presentava arrebossat amb panko. Més cruixent, imposible!

L'Horta de Bellcaire

A les postres, dos elements que sabíem que es mesclaven bé, la ratafia i les nous, amb un que sempre havíem associat més al vi: la pera. Pera confitada amb ratafia i un cremós de nous que no volíem que s’acabés.

L'Horta de Bellcaire

Menys sorprenent però igual de bo o més, les textures de xocolata amb crema de llimona.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra