Esmorzar de forquilla a la Fonda Europa - Vianda.cat

Esmorzar de forquilla Fonda Europa

Esmorzar de forquilla a la Fonda Europa (Granollers) és obligat si un és amant de la cuina catalana de tota la vida.

És un dels restaurants clàssics quant a cuina tradicional i des de feia temps teníem ganes d’anar-hi. Ens hi vam plantar recentment, en un dia de mercat a Granollers. La Fonda arrebossava de gent que menjava galtes i, fins i tot, paelles de bon dematí!

Nosaltres no vam voler ser menys i ens vam atrevir amb un cap i pota. La textura de la salsa ens va semblar estupenda, gelatinosa i ben lligada, però potser un punt massa tomatosa en general.

Esmorzar de forquilla Fonda Europa

Per variar una mica vam escollir un mar i muntanya: calamars farcits de carn. Podrien haver estat més encertats: la salsa també era massa tomatosa i els calamars un pèl massa durs. Llàstima que no ens decantéssim pel costelló confitat…

Esmorzar de forquilla Fonda Europa

La Fonda Europa manté l’ambient d’un local com els d’abans malgrat que hagi estat modernitzat. Potser és això el que hi desencaixa: l’aparença actualitzada que li fa perdre l’essència de fonda “castissa” que, en canvi, sí que es manté en la cuina.

 

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra