Cuina catalana al restaurant Can Ribas - Vianda.cat

La cuina catalana del restaurant Can Ribas és famosa i amb raó! Els plats són elaborats i la presentació és cuidada. S’agraeix trobar locals que aposten per la cuina de casa i que s’hi esmercen. Ens n’havien parlat molt i finalment vam poder provar-ho.

Hi vam menjar una amanida de tomata de la pera amb anxoves i olives. Producte boníssim! Es nota que comença a venir el temps de les tomates bones!

cuina catalana can ribas

També un caneló de carbassó amb brandada de bacallà i llit de pebrots del piquillo. Que bé tastar una brandada amb cara i ulls, amb gust de bacallà, vaja, i no de patata o de crema de llet!

cuina catalana can ribas

No podíem saltar-nos els arxiconeguts peus de porc! Els fan arrebossats amb pa ratllat i un allioli negat que n’accentua el gust. Clarament molt diferents de com estem acostumats a menjar-ne a casa. De segur que hi tornarem per tornar-ne a tastar!

cuina catalana can ribas

També un bacallà a la brasa, molt ben cuit i amb gust de caliu, com ha de ser!

cuina catalana can ribas

En definitiva, Can Ribas és un bon lloc per menjar bona cuina casolana, feta amb experiència d’anys als fogons i amb producte de qualitat. Situat a peu de carretera, és ideal si sou a prop de Girona o per la Vall de Llémena.

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra