bodega la riera

bodega la riera

Quan entres a la bodega La Riera no pots evitar retrocedir uns anys enrere: les parets que imiten el color groguenc de l’excés de fum de les cigarretes que fumava la clientela quan encara estava permès i l’olor forta de vi de les bótes que encara ara hi són donen pistes de com devia ser abans aquest local, d’uns 70 anys. Actualment està gestionat per l’Ateneu Popular de Vallcarca, una entitat cultural assembleària amb més de quinze anys d’història i amb un fort vincle dins del teixit associatiu del barri de Vallcarca.

A La Riera s’hi poden menjar entrepans de tot tipus, empanades delicioses, amanides i taules de formatges i embotits. S’hi poden prendre canyes (Moritz) i alguna cervesa d’importació, però la beguda estrella és el vi (negre o blanc) i el vermut, que se serveix directament de la bóta.

No us perdeu la programació cultural setmanal, amb concerts de música de tot tipus, xerrades, projeccions de documentals… Ah! Per als amants del futbol, també hi fan els partits del Barça en pantalla gegant.

Bodega La Riera / Av. Vallcarca , 91 / Vallcarca (Barcelona)

Sobre l'autor


Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Cistella de la compra