El niu del Motel Empordà (Jaume Subirós)

El niu del Motel Empordà

Comencem una tongada de vídeos de receptes de mar i muntanya. El primer, el niu del Motel Empordà, molt típic de la zona de Palafrugell, que ens presenta Jaume Subirós, propietari i cuiner d’aquest restaurant mític de Figueres, i tota una institució pel que fa a la cuina catalana, com ho va ser el seu sogre, Josep Mercader, modernitzador de la nostra cuina.

Continua llegint

Restaurant Fermí Puig

Restaurant Fermí Puig

Un menú de cuina catalana per aplaudir el del Restaurant Fermí Puig. Tres plats, postres, vi (dels que tenen seleccionats) sense restriccions i cafè per 50€ clavadets! I no us penseu que la carta del menú fos curta: es podia triar entre 5 opcions de primer, 5 de segon i 5 de tercer! Plats ben elaborats de la cuina més tradicional, amb ingredients de primera qualitat, servei amable (capitanejat pel seu cap de sala, Alfred Romagosa) i molt familiar, i local elegant. Es troben a faltar més propostes com la d’en Fermí Puig a Barcelona!

Continua llegint

0

Cistella de la compra